Järjestä

Kuka voi järjestää?

Järjestäjänä voi toimia yksityishenkilö, yhdistys, taloyhtiö tai vaikka kaveriporukka. Lataa siis esite ja kerää sopiva ryhmä kokoon!

Järjestääksesi pihajuhlan tarvitset alueen maanomistajan luvan. Talon pihalla tämä tarkoittaa talonyhtiötä. Yleisellä alueella, kuten puistossa tai tieosuudella, lupaa haetaan Vaasan kaupungin kuntatekniikalta viimeistään 14 päivää ennen tapahtumaa. Ota yhteyttä niin neuvomme

Kestävät juhlat

Garden Fest on paikallisten pihajuhlien päivä. Haluamme myös innostaa järjestämään kestävän kehityksen mukaiset juhlat. Tämän vuoksi olemme koonneet parhaat helpot ekovinkkimme.

Ekovinkit

Aterimet

Anna vieraiden tuoda omat aterimet kertakäyttöaterimien tilalle, niin säästätte sekä luontoa että hermoja. Innokkaat voivat myös tuoda lautaset.

Raaka-aineet

Nyyttärit tai grillikestit. Paikalliset raaka-aineet löydät esimerkiksi REKO Vaasan kautta.

Aterimet

Ota puutarhan anti käyttöön myös koristaessa! Pöydät voi esimerkiksi koristella kukilla ja kasveilla jotka eivät talvehdi.

Mitä voimme tarjota?

Haluamme että mahdollisimman moni voisi järjestää omat juhlansa. Siksi koomme sivuille käytännön tietoa järjestäjille. Aikaisimpina vuosina olemme myös voineet järjestää osallistuville pihajuhlille vierailevia muusikoita, sekä leikinohjaajia lapsille. Lähetä meille viestin jo nyt jos olet kiinnostunut!

Muut resurssit

Välinelainaus

Pääkirjastolta voi lainata kotiin mm. kävelysauvoja, kahvakuulia, askelmittareita ja petanque-pelin. Kattavampi lista välineistä ohjeineen löytyy pääkirjastosta, tai klikkaamalla oikealla olevaa kuvaa.

Myös Vähänkyrön omatoimikirjastosta voi lainata liikuntavälineitä silloin kun henkilökuntaa on paikalla.

Etsi liikuntavälineitä

Lisätietoa?

Tiedätkö jo nyt että haluat järjestää jotain? Lähetä meille jo nyt viestin! Ilmoitus ei velvoita mihinkään.

Kaupungin infosivu järjestäjille – Hyvin koottua tietoa tapahtumajärjestäjille.