Valter Lidsle

info@gardenfest.fi
‭+358 44 700 5175‬

Skafferiet rf
Kyrkoesplanaden 22
65100 Vasa

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Copy of Ordna

Ordna en gårdsfest!

Vem kan ordna?

Arrangör för gårdsfesten kan vara till exempel en privatperson, ett husbolag, en förening eller ett kompisgäng. Ladda ner vårt infoblad och samla ihop en passlig grupp!

För att ordna en gårdsfest behöver du markägarens tillstånd. På gården betyder det bostadsbolaget. För allmänt område, så som parker och gator, ansöks tillstånd från Vasa stads kommunteknik, senast 14 dagar före evenemanget. Vi hjälper gärna.


Vad kan vi erbjuda?

Vi vill gärna hjälpa så många arrangörer som möjligt att ordna en lyckad fest. Vi hoppas vi kan förenkla det med hjälp av infon på denna hemsida.

Utöver det har vi planer på att erbjuda ambulerande musiker samt lekledare för barn åt gårdar som deltar. Programmen skulle vara korta så att så många som möjligt fick ta del av dem. Meddela gärna intresse via kontaktformuläret. Mera information kommer senare.


Andra resurser

Redskapsutlåning

Från biblioteket kan man från och med 3.5 låna hem bl.a. gångstavar, kettlebells, stegmätare och ett petanque-spel. En lista över redskap med anvisningar finns på huvudbiblioteket, eller här brevid.

Också från Lillkyro bibliotek kan man låna idrottsredskap när personalen är närvarande.


Om du vet att du är intresserad av att ordna, tar vi gärna emot intresseanmälan redan nu. Du binder dig inte till något.