Valter Lidsle

info@gardenfest.fi
‭+358 44 700 5175‬

Skafferiet rf
Kyrkoesplanaden 22
65100 Vasa

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Ordna fest

Ordna en gårdsfest!

Vem kan ordna?

Arrangör för gårdsfesten kan vara till exempel en privatperson, ett husbolag, en förening eller ett kompisgäng. Ladda ner vårt infoblad och samla ihop en passlig grupp!

För att ordna en gårdsfest behöver du markägarens tillstånd. På gården betyder det bostadsbolaget. För allmänt område, så som parker och gator, ansöks tillstånd från Vasa stads kommunteknik, senast 14 dagar före evenemanget. Vi berättar gärna mera.


Hurdan fest?

Garden Fest är dagen för lokala gårdsfester. Vårt mål är också att inspirera till hållbara fester och vi har därför samlat ihop våra bästa ekotips. 


Vad kan vi erbjuda?

Vi vill gärna hjälpa så många arrangörer som möjligt att ordna en lyckad fest. Vi hoppas vi kan förenkla det med hjälp av infon på denna hemsida.

Utöver det erbjuds ambulerande musiker samt lekledare för barn åt gårdar som deltar. Programmen skulle vara korta så att så många som möjligt fick ta del av dem. Meddela gärna intresse via kontaktformuläret. Mera information kommer senare.

För de som anmäler sin fest via vår hemsida senast 18.8 delar vi ut en picknick-korg med lokalt producerade grönsaker, bröd och annat gott! (värde ca 30€). Begränsat antal, så det är först till kvarn som gäller. Picknick-korgen kan avhämtas från Ritz torsdag 22.8 mellan kl.18-21 och fredag 23.8 mellan kl.12-18.


Andra resurser

Redskapsutlåning

Från biblioteket kan man från och med 3.5 låna hem bl.a. gångstavar, kettlebells, stegmätare och ett petanque-spel. En lista över redskap med anvisningar finns på huvudbiblioteket, eller här brevid.

Också från Lillkyro bibliotek kan man låna idrottsredskap när personalen är närvarande.


Om du vet att du är intresserad av att ordna, tar vi gärna emot intresseanmälan redan nu. Du binder dig inte till något.

Om du vill att festen finns med på kartan.