Valter Lidsle

info@gardenfest.fi
‭+358 44 700 5175‬

Skafferiet rf
Kyrkoesplanaden 22
65100 Vasa

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Järjestä

Kuka voi järjestää?

Järjestäjänä voi toimia yksityishenkilö, yhdistys, taloyhtiö tai vaikka kaveriporukka. Lataa siis esite ja kerää sopiva ryhmä kokoon!

Järjestääksesi pihajuhlan tarvitset alueen maanomistajan luvan. Talon pihalla tämä tarkoittaa talonyhtiötä. Yleisellä alueella, kuten puistossa tai tieosuudella, lupaa haetaan Vaasan kaupungin kuntatekniikalta viimeistään 14 päivää ennen tapahtumaa. Ota yhteyttä niin neuvomme lisää.


Kestävät juhlat

Garden Fest är paikallisten pihajuhlien päivä. Haluamme myös innostaa järjestämään kestävän kehityksen mukaiset juhlat. Tämän vuoksi olemme koonneet parhaat helpot ekovinkimme.


chord-close-up-guitar-374109.jpg

Mitä voimme tarjota?

Haluamme että niin moni kuin mahdollista voisi järjestää omat juhlansa. Siksi koomme sivuille käytännön tietoa järjestäjille. 

Tämän lisäksi halusimme tarjota jotain konkreettisempaa. Suunnittelemme siis tarjota osallistuville pihajuhlille vierailevia muusikoita, sekä leikinohjaajia lapsille. Tapahtumat olisivat lyhyitä jotta mahdollisimman moni piha saisi mahdollisuuden saada vierailun. Lähetä meille viestin jo nyt jos olet kiinnostunut!

Me tarjoamme jokaiselle ilmoittautuneille Garden Fest järjestäjälle picknick-korin täynnä kasviksia, leipää ja muuta hyvää (arvo n.30€). Rajattu määrä tarjolla. Korin voi hakea Ritzistä torstaina 22.8 klo.18-21 tai perjantaina 23.8 klo.12-18.


Muut resurssit

Välinelainaus

Pääkirjastolta voi lainata kotiin mm. kävelysauvoja, kahvakuulia, askelmittareita ja petanque-pelin. Kattavampi lista välineistä ohjeineen löytyy pääkirjastosta, tai klikkaamalla oikealla olevaa kuvaa. 

Myös Vähänkyrön omatoimikirjastosta voi lainata liikuntavälineitä silloin kun henkilökuntaa on paikalla.


Tiedätkö jo nyt että haluat järjestää jotain? Lähetä meille jo nyt viestin! Ilmoitus ei velvoita mihinkään.

Lisätietoa?

Kaupungin käsikirja järjestäjille - Hyvin koottua tietoa tapahtumajärjestäjille.